În continuarea cercetărilor din 26.10.2019 referitoare la sesizarea formulată prin SNUAU 112 de către o femeie din Dumbrăveni despre faptul că la aceeași dată în intervalul orar 18.00 – 19.00, două persoane i-au spart geamul portierei autoturismului, care era parcat pe str. Humorului nr. 20, a fost reaudiată persoana vătămată care a reevaluat prejudiciul care se ridică la suma de 600 lei.
Fiind în continuarea cercetărilor, după administrarea probatoriului şi administrarea probelor a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecții: E.S. de 15 ani din Gura Humorului pentru infracțiunea de „furt calificat” și C.S. de 12 ani din sat Dumbrăvița, com. Ruginoasa, jud. Iași pentru săvârşirea infracţiunii de „complicitate la furt calificat”, ordonanța fiind confirmată de către procurorul din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Suceava.
Ulterior, prin ordonanța organelor de cercetare penală, s-a dispus reținerea suspecților pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind depuși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.