La data de 28.02.2015, în jurul orei 13.30, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de un tânăr de 18 ani din localitate, despre faptul că a fost victima unui accident rutier, în timp ce traversa str. 1 Mai, pe trecerea de pietoni, iar după producerea accidentului, atât el cât și conducătorul auto și-au continuat deplasarea.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 28.02.2015, ora 11.50, tânărul s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni de pe str. 1 Mai, din localitatea de domiciliu, moment în care a fost acroșat de un autoturism care s-a încadrat pe str. 1 Mai, efectuând viraj stânga de pe str. Dimitrie Dan.

Ulterior, conducătorul auto a oprit autoturismul, a discutat cu pietonul, după care, de comun acord, și-au continuat deplasarea.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că autoturism implicat în eveniment a fost condus de un bărbat de 42 ani, din comuna Marginea.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul pietonului și de 0,03 mg/l în cazul conducătorului auto, care a declarat faptul că a consumat un pahar de vin, la domiciliu, ulterior producerii evenimentului, după care, la spital, acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare 2-3 zile îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.