Duminică, 4 februarie 2018, în jurul orei 13:00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Viorel I., în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen.

Existând suspiciuni că persoana în cauză transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, echipa mixtă a descoperit, ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portierele mașinii, cantitatea de 470 pachete de țigări, marca Kent, de proveniență ucraineană.
Țigările în valoare de 635 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

În aceeași zi, în jurul orei 19:50, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, Rodica C., de cetățenie română, în vârstă de 60 de ani, călătorind cu un autoturism marca Volkswagen.
În baza unei analize de risc, echipa de control a efectuat o verificare amănunțită asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă pe corp și în bagajele personale, cantitatea de 70 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.
Țigările în valoare de 100 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.