„Hora de la Calafindești” ajunge la cea de-a XX-a ediție. Astfel duminică, 8 septembrie, și luni, 9 septembrie, localnicii, dar și oamenii intereseți din alte comune, sunt așteptați la Ateneul Popular din Calafindești pentru a sărbători alături de nume mari din folclor.

În prima zi a evenimentului, de la ora 15:00, pe scenă vor urca Fanfara „Mugurii Siretului” din Siret, Ansamblul „Trandafirul” din Calafindești, artiștii Ionuț Candrea și Ioana Petran, dar și Ansamblurile „Mugurii Bucovinei” din Calafindești și „Arcanul” Suceava.

„După ce spectacolele de muzică populară se vor încheia, îi așteptăm pe toți cei interesați să ia parte, de la ora 22:00, la Balul Gospodarilor. Aici, atmosfera va fi întreținută de Formația „Rekord” și Călin Brăteanu”, a declarat  Loghin Saviuc, primarul comunei Calafindești.

Cum nicio sărbătoare nu ține doar o zi, luni, 9 septembrie, începând cu orele 16:00, pe scena Ateneului Popular din Calafindești vor urca Fanfara „Mugurii Siretului” din Siret și Ansamblul „Plaiurile Pojorîtei” din Pojorîta. Seara se va închia cu recitaluri susținute de consacrații artiști Angelica Flutur și Grigore Gherman.

„Sperăm să avem alături de noi cât mai mulți oameni dornici de o petrecere autentică.”, a declarat primarul Loghin Saviuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.