La Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a avut loc o activitate care a marcat începutul unei noi etape a vieții doamnei Elena Jora, după o perioadă de 23 de ani dedicați instituției.

Elena Jora și-a început activitatea în colegiul militar în anul 1997, ocupând funcția de analist programator, iar din anul 2002 și-a creat propria poveste în domeniul relațiilor publice militare, ocupând funcţia de referent de specialitate, contribuind substanţial la realizarea şi desfăşurarea activităţilor de protocol ale instituţiei (ceremonii militare, absolviri, zile festive şi activităţi de parteneriat), promovând cu succes imaginea colegiului în relaţiile cu mass-media în calitate de purtător de cuvânt.
În același context, la începutul acestei luni, într-un moment de o înaltă încărcătură emoțională, în semn de apreciere pentru activitatea profesională remarcabilă desfășurată la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”, colonelul Sorin Ștefan reprezentant al eșalonului superior i-a oferit doamnei Jora placheta Statului Major al Forțelor Terestre.


„Personalul colegiului îi adresează sincere felicitări și mulțumiri pentru tot ce a realizat pentru atâtea generații de elevi ștefăniști. Pensionarea reprezintă rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început”, transmite un comunicat al Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.