La 17.10.2013, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au acţionat pe linia prevenirii și combaterii faptelor de evaziune fiscală și comerț ilicit, în Pieţele Agroalimentare şi Complexul Comercial Bazar din municipiul Suceava.

În urma acestei acțiuni, s-a constatat o infracțiune și s-au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.500 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 1.300 lei, constând în produse industriale, zahăr, făină de porumb.

În incinta Pieţii Agroalimentare Centrale din municipiul Suceava, a fost depistată o femeie de 30 ani, din localitate, în timp ce oferea spre vânzare produse de îmbrăcăminte purtând mărci înregistrate şi protejate în România, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. Au fost ridicate mai multe produse, în vederea expertizării de către titularii de mărci.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse purtând mărci înregistrate, fără acordul titularului mărcii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.