Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a susținut o declarație de presă după ședința deliberativului județean de joi, 25 februarie, prin care a informat că prin Programul Național de Redresare și Reziliență se pot atrage foarte multe fonduri pentru digitalizarea instituțiilor. Astfel, șeful județului a subliniat că a solicitat Spitalului Județean de Urgență Suceava să introducă un sistem online de urmărire a pacientului.

„Am cerut Spitalului Județean să introducă un sistem online de urmărire a pacientului pentru că asta ajută foarte mult la timpii de intervenție. Nu trebuie să uităm de aparținătorii care stau afară și nu le răspunde nimeni la telefon să le spună ce se întâmplă cu rudele internate. Trebuie să ne gândim la un sistem de digitalizare care să îi informeze și pe aceștia”, a subliniat Gheorghe Flutur.

One Response

  1. Nicolae

    Dar o soluție pentru noi cei din spital care lucram la intretinere ,electricieni instalatori ,oxigen care lucram pe secțiile covid ,tampon etc. de un an de zile și luam ceva putin peste 2000de lei în mână fără să ni se acorde nici un fel de spor de risc,deși de fiecare dată când intervenim pe secții sa functioneze totul în condiții normale ne riscam sa ne îmbolnăvim și să ducem si familiilor noastre fără să avem nici o compensație financiară deși în alte spitale se acordă acele sporuri ,noua ne sunt refuzate. MULTUMIM!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.