Luni, 3 februarie, la invitația președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, la sediul instituției a avut loc o întâlnire pentru a discuta despre pașii care trebuie făcuți pentru modernizarea drumului Putna – Moldovița.

Au fost prezenți primarii comunelor Putna și Moldovița, Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor, Gelu Puiu, reprezentanți ai Direcției Silvice Suceava, ai Gărzii Forestiere și o echipă tehnică din cadrul Consiliului Județean Suceava.

Este vorba despre 20 de Km de drum forestier care ar urma să fie preluat de cele două primarii și asfaltat. Este un drum care va contribui la dezvoltarea turismului în zonă.

„Mâine se pleacă pe teren pentru analiza la fața locului. Săptămâna trecută am avut o discuție la CNI despre asigurarea finanțării proiectului. Acest drum ar urma să lege patru mănăstiri: Putna, Sihăstria Putnei, Secrieș și Moldovița. Se va putea numi Drumul celor patru mânăstiri”, a subliniat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.