Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent joi, 14 noiembrie, alături de primarul comunei Horodnic de Sus, Valentin Petrică Luță, la începerea unor ample lucrări de asfaltare în comună.

„Valentin Luță se dovedește a fi un primar cu gândire de om gospodar. După ce a tras rețele de apă-canal în peste 80% din comună, a finalizat mai multe poduri, acum trece la asfaltări. Astfel, vor fi asfaltați cu bani europeni 1,3 km de drum și alți 5,5 km vor fi asfaltați din fonduri proprii. Horodnic de Sus este o poveste de succes în județul Suceava, o administrație cu un primar liberal care, chiar dacă s-a confruntat cu probleme de finanțare a știut să facă ce trebuie pentru comună.

Doar în acest an a terminat un dispensar comunal cu dotare la standarde europene și este pregătit să dea în folosință o casă de cultură, ceea ce pentru mediul rural reprezintă o realizare excepțională”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava. 

În încheiere, Flutur a subliniat că este alături de primarul de la Horodnic de Sus,  așa cum este alături de toți primarii gospodari.

„Voi continua să-i fiu alături, mai cu seamă că are o problemă cu niște restanțe ale vechiului guvern la plata unor lucrări făcute la Horodnic de Sus, prin PNDL”, a conchis șeful CJ Suceava. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.