Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a trimis o nouă scrisoare Ministerului Transporturilor și Ministerului de Finanțe, pentru a solicita includerea în bugetul pe anul viitor a sumelor necesare pentru  finanțarea unor obiective de maximă importanță pentru județ.
„Pentru că în aceste zile se lucrează la finalizarea bugetelor pe ministere și pe companiile naționale, revin cu o scrisoare prin care solicit Ministerului Transporturilor și Ministerului de Finanțe, precum și companiilor naționale de resort să nu omită includerea în bugetul pe 2018 a sumelor necesare pentru finanțarea unor obiective de maximă importanță pentru județul Suceava”, a transmis Gheorghe Flutur.
Acesta a solicitat reparații și reabilitări la infrastructura rutieră națională aflată pe teritoriul județului Suceava pe DN 2 (E86) – tronsonul Suceava – Draguseni, spre Roman; pe același drum, continuarea lucrărilor de la Grănicesti până în vama Siret; pe DN 17, în pasurile Tihuța și Mestecăniș; pe tronsonul Păltinoasa – Vicovu de Sus, Putna și pe tronsonul Câmpulung Moldovenesc – Rădăuți pe la Palma. De asemenea, Gheorghe Flutur a solicitat fonduri și pentru modernizarea Vămii Siret.
„De altfel, în aceste zile parlamentarii PNL Suceava vor urmări cu atenție bugetarea principalelor obiective din județul Suceava și vor veni cu amendamente, cum ar fi cele în care se solicită bani pentru șoselele de centură ale municipiilor Suceava și Rădăuți.
Îmi exprim speranța că Guvernul va găsi fonduri în anul Centenar care să asigure finanțarea acestor investiții atât de importante pentru județul Suceava”, a mai transmis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.