Foresta Suceava a obținut o victorie categorică în fața celor de la CSM Pașcani, la finalul celor 90 de minute tabela arătând 10-0.  „Galben -verzi” au deschis sarabanda golurilor după un sfert de oră de la startul partidei prin Robert Martin, acesta reluând cu capul de la colțul scurt, o minge centrată dintr-un corner de căpitanul echipei, Dudu Drugă.

Elevii lui Petre Grigoraș au lovit din nou iar fundașul central Mateciuc, în minutul 38 și Andrei Cerlincă au punctat pentru echipa sucevenă, la pauză Foresta Suceava – CSM Pașcani 3-0.

După pauză diferența s-a mărit considerabil, Martin a reușit dubla în minutul 53, după alte două minute Hagiu fiind cel care a adus a cincea reușită a „galben-verzilor”. Al treilea gol în decurs de 4 minute a consemnat și hat-trickul lui Robert Martin, cel care mai târziu avea să fie înlocuit de Grumezescu.

Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat June, Pipoș și Marin, cel din urmă reușind o dublă. La cota trei în acest joc a ajuns și Cerlincă, el înscriind încă două goluri în minutele 76 și 89. Pentru Foresta urmează o deplasare pe terenul Universității „Dunărea de Jos” Galați, pe 26 octombrie, de la ora 15:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.