Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că în această dimineață s-a deschis centrul de vaccinare drive-through din parcarea Shopping City Suceava. Edilul a subliniat că, în urma contractului de asociere dintre municipiul Suceava și Shopping City Suceava, sucevenii au la dispoziție o suprafață de 200 de metri pătrați, până la data de 30 septembrie 2021.
Totodată, Ion Lungu a precizat că vaccinarea se face cu serul Pfizer-BioNTech, fără programare, pe bază de buletin, indiferent de domiciliu.
„Sperăm să vaccinăm cât mai multe persoane prin acest centru. Municipalitatea va cere autorizare de la DSP pentru organizarea în perioada următoare a unui maraton de vaccinare pe Esplanada Casei de Cultură. În locația propusă inițial, Colegiul Național «Ștefan cel Mare», este mai dificilă organizarea acum, după reluarea cursurilor școlare.
Ne dorim ca în luna iunie să ajungem la un procent de vaccinare de 50% din populația eligibilă pentru vaccinare a municipiului Suceava. Doamne ajută!”, a declarat primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.