Gheorghe Flutur a transmis de la tribuna Congresului Extraordinar al PNL că motivul pentru care s-a decis schimbarea președintelui partidului ține inclusiv de noua situație geo-politică de la nivel european, făcând referire la situația din Ucraina.

„De ce  schimbăm președintele partidului așa de repede, după 6 luni și care-s noutățile, pentru că majoritatea care susțineți acum acest proiect, ați susținut și echipa câștigătoare. Așa este. Dragi colegi, a ne asuma că se poate și mai bine e o virtute pe care PNL a pus-o în valoare în aceste zile. În mai puțin de 10 zile după ce a venit o anumită orientare din teritoriu s-a ajuns la această concluzie, că trebuie unele lucruri din mers rezolvare

Noua situație geopolitică ne impune să ne îmbunătățim programul, atitudinea noastră, să recunoaștem ce nu a mers și să reglăm asta.

Suntem în măsură să recunoaștem și să schimbăm în mai bine, din mers, aceste lucruri.

Sunt două direcții mari în primul ce vrea să facă PNL, viziunea și strategia pentru dezvoltarea României și ce vrem să facem cu PNL, ca să fie vehicul credibil ca să facă acest lucru”, a transmis Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.