Deputatul Bogdan Gheorghiu reamintește că benefeciarii măsurii HoReCa au început să primească banii pentru prorata 2. Plățile vin în completarea celor efectuate până la data de 31.12.2021, realizate pentru toți beneficiarii contractați, la o primă prorată de 46,87%, însumând aproape 1 miliard de lei.
„Schema HoReCa a fost lansată în anul 2021 pentru a despăgubi întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice şi organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei COVID 19, printr-un ajutor sub forma unor granturi în cuantum de 20% din diferența dintre cifra de afaceri obținută din activitatea eligibilă aferentă anului 2019 şi cea aferentă anului 2020, dar nu mai mult de echivalentul în lei al sumei de 800.000 euro/întreprindere unică.
Fondurile pentru această a doua prorată sunt în valoare de 1.133.477.030 lei, iar numărul total de beneficiari este de 8.294.
PNL se ține de promisiune și se achită de datoriile pe care fostul ministru le-a lăsat de izbeliște”, a transmis deputatul sucevean. 

2 Responses

  1. HORECA

    Ăsta se bagă în seamă. Nu are activitate și se bagă unde nu-i fierbe oala. Și măcar dacă s-ar pricepe, dar e bâtă! Așa o fi fost și ca ministru. Cum dracu îi găsește Flutur, că totuși în județul ăsta sunt și destui oameni deștepți…

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.