Trăim într-o lume în care tehnologia și-a pus amprenta asupra tuturor activităților pe care le desfășurăm de zi cu zi. Vorbim aici despre o dependență vis-a-vis de device-uri de care se pare că nu mai scăpăm. Din acest motiv, probabil că nu există om care să nu dețină cel puțin un smartphone. Unii chiar afirmă că toată viața lor stă într-un smartphone, deoarece cu ajutorul acestuia își mențin viața socială, dar și legătura cu cei de la locul de muncă.

Oricât de scump ar fi un smartphone și de la orice marcă ar fi acesta, în timp pot apărea diverse probleme – la nivel de soft, display sau alte componente ale sale. Și, la cât de dependenți suntem de acest device, cu siguranță nu vom putea sta așa cu el și de îndată vom dori să îl reparăm.

Aici intervine dilema. La ce service gsm să apelăm pentru a fi siguri că reparația este una de calitate și că piesele de schimb sunt originale și nu vor ceda la scurt timp?

Glassgsm – un service atât pentru suceveni, cât și pentru cei din restul țării

Cei ce locuiesc în municipiul Suceava au la îndemână o soluție – service-ul Glassgsm, cu site-ul oficial glassgsm.ro. Vorbim de unul dintre cele mai bine cotate service-uri gsm din Suceava (dar si la nivel de țară) la care apelează o mare parte din locuitorii acestui oraș.

Însă Glassgsm nu este un service destinat exclusiv sucevenilor. Echipa își pune la dispoziție serviciile de calitate pentru locuitorii întregii țări. Astfel, apelând la o firmă de curierat rapid, oricine din orice colț al țării poate trimite la sediul service-ului smartphone-ul defect. În aceeași zi este reparat și cel târziu a doua zi este trimis, tot prin curier rapid, înapoi la proprietar.

De ce ar trimite cineva din altă zonă smartphone-ul la Glassgsm? Motivele sunt lesne de înțeles – piesele sunt de calitate și serviciile ireproșabile. Echipa din cadrul Glassgsm deține informațiile, priceperea și experiența necesară pentru a asigura clienților o experiență din care nu pot ieși decât câștigați. Iar câștigul este un smartphone care funcționează și arată ca nou, fără a risca ulterior alte defecțiuni ca cele pentru care a ajuns inițial la service.

Timp minim de așteptare – unul dintre principalele atu-uri

Unul dintre motivele pentru care atât de mulți clienți apelează la serviciile echipei Glassgsm este faptul că, spre deosebire de alte service-uri, oferă un timp minim de reparație a smartphone-ului. Vorbim aici în principiu de un timp de 30 și până la maxim 90 de minute alocat fiecărui device. Așadar, un client se poate prezenta într-o zi cu telefonul defect la service și în aceeași zi să îl ridice gata reparat.

În plus, atât timp cât smartphone-ul clientului se află în service, acesta primește unul la schimb pentru a nu pierde contactul cu cei apropiați.

Trebuie să mai menționăm faptul că la Glassgsm pot fi reparate și decodate smartphone-uri Samsung, Huawei și iPhone. Indiferent că vorbim de modele vechi sau dintre cele mai noi, echipa Glassgsm face față cu brio oricărei provocări.

Așadar, cei ce caută un service bun în Suceava, indiferent că locuiesc sau nu în zonă, pot apela oricând la Glassgsm și cu siguranță în scurt timp vor deveni clienți fideli, convinși de calitatea serviciilor pe care le oferă.

Mai multe informații pot obține cei interesați accesând site-ul glassgsm.ro.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.