Magistrații Curții Supreme au luat o decizie referitoare la contestația Elenei Udrea privind arestul preventiv în dosarul Galei Bute.

Elena Udrea a fost adusă, joi dimineață, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde s-a judecat contestația față de prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în dosarul „Gala Bute”. Procesul s-a încheiat în jurul orei 12.00, iar instanţa a decis ca Elena Udrea să fie cercetată în continuare în arest preventiv.

Decizia de joi este definitivă, Elena Udrea urmând să-și petreacă Sărbătorile Pascale în arestul Poliției Capitalei.

„Speranța moarte ultima” a declarat avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea la finalul ședintei de judecată. Apăratorul a spus că Udrea merită să fie lasată în libertate deoarece nu există probe la dosar în afara denunțului făcut de Gheorghe Nastasia, fostul secretar general al Ministerului Turismului.

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a declarat, joi, că procurorii DNA au justificat prelungirea arestului preventiv pentru fostul ministru al Dezvoltarii prin faptul că aceasta a făcut parte dintr-un guvern care a tăiat pensiile și salariile. Afirmația a fost facută la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), după terminarea ședinței de judecată în care Elena Udrea a contestat prelungirea arestului preventiv în dosarul „Gala Bute”, potrivit dcnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.