Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Fundu Moldovei, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Botușel, comuna Fundu Moldovei.

La sosirea echipajelor, ardea generalizat întreaga locuință.

Au ars: acoperișul locuinței, tip parter, construit din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, plafonul si pereții din lemn, elemente de tâmplărie și o terasă din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. S-au degradat materiale de construcție și alte bunuri aflate în interiorul locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 04:20.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.