Managerul Spitalului Județean Suceava, economistul Vasile Rîmbu, vrea să lase ceva în urma lui și se preocupă în permanent de confortul pacienților și al personalului unității spitalicești. Mai mult decât atât, acesta vrea să facă posibilă tratarea a cât mai multor afecțiuni, la Suceava.

În acest sens, se lucrează intens pentru extinderea, reabilitarea și dotarea unor secții din cadrul Spitalului Județean.

      „Noi vrem să ne situăm în zona surprizelor plăcute pentru pacienții Spitalului. Vrem să asigurăm confort, în primul rând pacienților, dar și angajaților unității spitalicești.  Sunt în desfășurare lucrări ample la noul Ambulatoriu, care vor fi finalizate în această toamnă, la Secția de Radioterapie, la secția de Boli infecțioase și la Blocul Operator. Facem tot ce e mai bine pentru pacienți și pentru personal”, a declarat pentru Suceava Live, managerul Spitalului Județean Suceava, ec. Vasile Rîmbu.

În ceea ce privește noutatea, managerul a precizat că până la sfârșitul primei jumătăți a anului viitor, Spitalul Județean Suceava se va ridica la nivelul unui Institul Regional de Oncologie, ceea ce înseamnă că bolnavii de cancer nu vor mai trebui să meargă la alte spitale din țară.

     „Vom veni cu o dotare imperios necesară pentru un județ ca Suceava. Avem ambiția și determinarea ca, împreună cu Consiliului Județean Suceava, să ne ridicăm la nivelul unui Institut Regional de Oncologie. Până la jumătatea anului viitor, vorbele noastre vor fi fapte”, a declarat ec. Vasile Rîmbu.

Cel care a schimbat fața Spitalului Județean Suceava a dat dovadă de seriozitate și de implicare până peste margini. În fapt, după cum a spus chiar el: „omul sfințește locul și este obligația noastră să lăsăm ceva bun în urmă”. Trebuie menționat că un om serios și implicat poate face ca visele să devină realitate.

     „Noi nu visăm, noi înfăptuim, noi realizăm!”, a conchis managerul Vasile Rîmbu.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.