Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, în conferința săptămânală de presă de miercuri, 20 octombrie, că începând de luni, 25 octombrie, la Primărie se reia programul de lucru în două schimburi, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

„Din păcate nu ne închipuiam că putem să ajungem în această situație. S-a ajuns de unde am plecat, în lunile martie – aprilie 2020. Ca atare începând de astăzi am decis ca din nou la Primărie să se lucreze, începând de luni, în două schimburi”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

De asemenea, edilul Sucevei a subliniat că la cabinetul său va funcționa, din nou, un număr de telefon direct pentru suceveni. Astfel, cetățenii care au nevoie de ajutor în această perioadă a pandemiei pot să sune la 0230.210. 678.

„Îi rog pe cetățenii din Suceava care au probleme să sune la acest telefon, la cabinetul primarului. Iar aici vor fi de serviciu de la 8:00 la 20:00, de luni până sâmbătă inclusiv, consilierii mei personali care vor prelua problemele dumneavoastră și cele care sunt mai grele de rezolvat vor ajunge la cunoștința mea și încercăm să vă ajutăm. Vorbim de probleme legate de medicamente, de rețete, de apă și mâncare sau alte probleme pe care le au cetățenii. Ca atare începând de astăzi lucrăm cu acest telefon direct la cabinetul primarului. Și ne adresăm în primul rând personalelor de vârsta a treia, care au probleme, care nu ies sau se tem să iasă din casă pentru că urmează o infectare destul de mare”, a precizat Ion Lungu, care a adăugat că „Singura armă de a ne proteja în fața acestui virus este vaccinul, dar și respectarea tuturor celorlalte reguli legate de pandemie și aici mă refer la păstrarea distanței fizice, la regulile de igienă personală și nu mai spun de purtatul măștilor în spațiile închise și deschise”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.