Librăria Alexandria te ajută și în acest an să ai un început de an școlar plin. Astfel, aceasta te încarcă cu tot ce e necesar și oferă în plus o bibliotecă plină cu cărți sau una dintre cele 10 burse Alexandria, a câte o mie de lei fiecare.

În perioada 1-30 septembrie, Librăriile Alexandria te ajută să te pregătești pentru școală. Aici veți putea găsi ghiozdane, caiete, stilouri, penare, pensoane, acuarele, manuale școlare, hărți, atlase, enciclopedii.

De asemenea, Librăriile Alexandria au înființat Campania „Pașaport spre înțelepciune”, potrivit căreia dacă faci cumpărături de minim 100 de lei din oricare librărie Alexandria, completezi talonul de concurs și intri în competiția pentru marele premiu al acestei campanii.

Premiile sunt o bibliotecă plină cu cărți oferite de Editura RAO, Editura Crișan, Alexandra Publishing House și 10 burse în valoare de o mie de lei fiecare.

Pentru validarea câștigătorului este nevoie de bonul fiscal, extragerea având loc pe data de 10 octombrie, la ora 12.00, în prezența unui juriu, numele câștigătorului fiind afișat pe site-ul www.librariilealexandria.net.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.