Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a informat că lucrările lucrările de construire a Pieții George Enescu din municipiul reședință de județ sunt în grafic. Edilul a subliiat că în prezent se lucreaza la montarea structurii metalice. De altfel, Ion Lungu a precizat că până în toamna piața va fi acoperită si vor fi montate panourile sandwich termoizolante.
Primarul Sucevei a reamintit că la subsol este amenajată o parcare subterană cu 70 de locuri care a fost realizată anul trecut.

„După ce finalizăm lucrările la Piata George Enescu, vom moderniza anul viitor zona comercială din spatele Pieței Centrale.
Menționăm faptul că în acest an a fost modernizată și redeschisă Piața din cartierul Ițcani. Modernizarea piețelor agroalimentare consituie o prioritate pentru orașul nostru”, a declarat primarul Ion Lungu.

Reamintim că licitația pentru proiectare și execuție a fost câștigată de asocierea dintre SC S.U.C.T .SA – SC LOIAL IMPEX SRL – SC DON PROIECT SRL, toate firmele fiind din Suceava. Potrivit edilului sucevean, valoarea de adjudecare a licitației a fost în sumă de 10.248.463 lei, fără TVA, iar termenul de realizare a lucrărilor este de 24 de luni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.