Manequeen reprezintă un nou trend în videochat.

chat
Construit în jurul unui concept inovativ, în care se respectă angajatele ca pe modelele fashion, Manequeen devine noul standard ca si studio videochat.Marea știre din videochatul bucureștean este că femeile din grupul Charm au lansat studioul-vedetă Manequeen.  Acest lucru înseamnă că există o organizare perfectă, comparabilă cu mediul corporatist, dar completată cu o atmosferă prietenoasă și caldă. În acest fel, se oferă fetelor independente și ambițioase cea mai bună oportunitate de a câștiga mulți bani într-un mediu excelent.

Povestea din spatele studioului Manequeen

Experiența îndelungată în videochat îşi spune cuvântul. Succesul grupului Charm, unde se includ deja studiourile Charm, Allure și Glam, confirmă că există o poveste de succes aici. Pe lângă reușitele financiare ale modelelor, cel mai prețios lucru pe care îl pot oferi este voia bună, spiritul deschis, onest și relaxat. De aceea, la Manequeen se spune că eşti ca la a doua casă.

Respectul ca femei și ca oameni nu lipseşte, fie că este vorba de echipa de management sau de modele. Se acordă atenție dorințelor și nevoilor fiecăreia, astfel încât toate colaboratoarele să se simtă înțelese și ascultate. În felul acesta, la Manequeen, videochatul este o plăcere, ușor, ca și cum ar fi cu toții în vacanță. Cine își dorește un job oarecare, cu șefi chinuitori și bani puțini, își poate găsi de muncă oriunde în București. Aici însă, se doreşte ca modelul angajat să beneficieze de avantajele unei companii în care totul funcționează excelent. Una în care este plătită foarte bine, dar are și un job la care merge zâmbitoare.

Marele lor secret este prietenia, deschiderea față de colegele de muncă, fapt ce nu reprezintă un efort. Nu există amabilitate pentru că așa spune Cristina, managerul general. Ci pentru că așa sunt în realitate. Și Cristina și fetele de la training, oricine de la Manequeen se poartă frumos în mod natural. Acest criteriu, al omeniei, contează foarte mult și la angajare. De fiecare dată când există un interviu pentru a primi o nouă persoană în echipă, există grija de a accepta doar fete cu mult bun simț, calme și prietenoase. La fel e și cu modelele. Fetele frumoase sunt binevenite la Manequeen doar dacă știu ce e acela respectul și seriozitatea.

cferscfcsgfvr

Așadar, Manequeen reprezintă un nou trend în videochat. Impun a fi un exemplu în acest domeniu, dovedind că valorile umane pot face diferența. Aici se crede cu tarie în faptul că satisfacția câștigurilor mari devine și mai intensă atunci când jobul e ca o distracție, printre prietene. În acest fel, există şi siguranța că jobul rămâne ușor și plăcut, acest lucru fiind un model de urmat pentru toate celelalte studiouri de videochat din București și din țară.

 

5 Responses

  1. Loredana

    Este foarte important mediul de lucru, fie ca lucrezi ca model de videochat sau nu, echipa te ajuta si implicit ajuta la dezvoltarea tuturor.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.