Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat marți, 7 iulie, că s-au adoptat în Consiliul Local indicatorii tehnico economici pentru Sala Polivalentă, însă deputatul PRO ROMÂNIA de Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, nu crede în realizarea acestui proiect și subliniază faptul că  a fost promis din anul 2004  și că astăzi, după 16 ani de așteptare, a ajuns să coste de aproape 8 ori mai mult.

„ Practic valoarea actualizată este de 38.299.565,91 euro inclusiv TVA”, a spus Nechifor.

Deputatul sucevean a mai adus la cunoștința opiniei publice că tot marți, 7 iulie, la dezbaterea moțiunii simple care îi era adresată ministrului Ion Ștefan, însuși ministrul anunța că Suceava nu se află printre proiectele guvernamentale de construire a Sălilor Polivalente.

„Iată că la Suceava nu se poate nici acum, degeaba plimbă hârtii Ion Lungu și își face selfie-uri pe la ușile ministerului, pentru că sălile polivalente se construiesc la Pitești, Oradea, Tulcea și sunt în pregătire proiecte la Iași, Brașov și Timișoara.

PS. Deci sălile pe care le construiește guvernul au capacități cuprinse între 5000 și 16000 de locuri. Și atunci mă întreb de ce o fi ales Ion Lungu cea mai mică dimensiune? Avem prea multe lucruri mici la Suceava : mini zona de agrement Tătăraşi, mini terenul de fotbal cu porțile băgate în gardul perimetral, mini fanfara, mini rura ocolitoare, mini zona inundabilă, etc”, a transmis liderul PRO România Suceava. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.