Lume, lume, sucevenii dornici să treacă și ei pe stilul digitalizării în ceea ce privește programările la saloanele de hair and beauty pot face de acum acest lucru utilizând platforma Stailer. Celebră deja în restul țării, aceasta a devenit de curând activă și pentru orașul Suceava.

 

Ce trebuie să știți despre Stailer

 

Că a devenit celebră în 20 de orașe ale țării și continuă să se extindă. Este platforma care permite să căutați saloanele din oraș și să vă programați la unul din acestea. Totul este mai rapid și mai eficient, față de orice altă metodă. Știm cu toții ce presupune să căutați un număr de contact, să insistați sunând până când cineva vă răspunde, să vă notați că apelul efectuat să fie făcut într-un anumit interval orar. De acum, astfel de detalii nu trebuie să mai conteze.

Stailer este numit un așa zis Google al saloanelor și totodată o agentă virtuală, în care vă puteți ține evidența programărilor efectuate. În câteva secunde după introducerea datelor de interes filtrul activ vă afișează lista cu saloanele de manichiura si pedichiura din Suceava sau cele care au serviciile de interes pentru voi.

Interesant este, de asemenea, că puteți tria astfel opțiunile, alegând specific salonul disponibil pentru voi la o dată anume și la o oră anume.

 

Cum puteți utiliza Stailer

 

Este simplu! Accesați pagina, stailer.ro, setați datele – tipul de serviciu dorit din lista celor disponibile, orașul din cele 20 deja disponibile, ora și data dorite. Într-o clipită platforma vă afișează saloanele ce corespund cu preferințele menționate. Fiecare salon în parte afișează detalii de interes – cât costă un serviciu, durata acestuia, poate fi vizualizat salonul, pot fi citite și recenziile disponibile.

Alegerea finală a salonului unde să vă programați va fi realizată deci în cunoștință de cauză, fără însă să mai fie necesar să reveniți telefonic. Primiți confirmarea pe loc.

Stailer poate fi utilizat cu sau fără cont, însă pentru cei care decid să își creeze unul trebuie să știe că vor avea automat și un pachet de beneficii ale înscrierii lor în această platformă. Cum ar fi, spre exemplu, posibilitatea de a seta remindere de tip sms cu cât timp înainte cred că au nevoie să le fie reamintit despre o programare.

 

Stailer înseamnă totodată și o aplicație dedicată

 

Mai mult decât atât, doritorii de a încerca și ulterior de a fi fani fideli Stailer trebuie să știe că există și o aplicație dedicată. Aceasta poate fi descărcată, este gratuită și simplifică pașii de căutare. La fiecare accesare aveți deja disponibile datele voastre.

Filtrați din aplicație saloanele din Suceava în funcție de ratingul lor, în funcție de recenziile pe care le-au primit sau în funcție de prețuri. Aflați de aici despre noi saloane din oraș, căutați unul mai aproape de voi și nu întârziați să setați programarea dorită. Rapid, simplu, totul online – Stailer oferă acces gratuit și beneficii la pachet.

Unde te poti tunde in Suceava? Îți spune Stailer!

 

 

 

Contact: support@stailer.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.