O tânără în vârstă de 22 de ani, din Suceava, s-a spânzurat din cauza unei decepţii în dragoste. Tragedia s-a produs sâmbătă, fiind descoperită de o prietenă căreia îi lăsase și cheile de la apartament, după ce îi ceruse să treacă pe la ea în după-amiaza respectivă.

Trupul neînsufleţit al tinerei, Florentina Oprişan, a fost găsit în apartamentul situat la parterul unui bloc din Suceava, de pe strada Luceafărului, atârnând de o țeavă din bucătărie, în timp ce în jurul gâtului avea un cordon. Fata s-a spânzurat în bucătărie, chiar în faţa geamului cu vedere la stradă.

Florentina Oprişan lucra ca stripteuză la un club din Suceava şi avea o relație complicată cu un tânăr taximetrist. În noaptea respectivă, aceasta i-a trimis câteva mesaje text prin care îi cerea să nu se renunțe la relație, în caz contrar ea urmând să își pună capat zilelor.

Sinuciderea a fost anunţată de prietena ei care s-a dus să vadă ce face tânăra, după ce aceasta nu i-a răspuns la telefon, deși în dimineața respectivă îi lăsase câteva mesaje text. Criminaliştii au cercetat apartamentul, iar trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legisti, care vor face necropsia.

Tânăra a lăsat un bilet de adio în care explică faptul că a decis să se spânzure datorită problemelor pe care le avea în dragoste.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.