Serviciul Rutier, împreună cu formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești ce au în dotare aparat radar, a desfăşurat în weekend o acţiune pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 402 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 115.651,5 lei, din care 279 pentru încălcarea regimului legal de viteză, totodată au fost reţinute 19 permise de conducere, din care: 13 pentru viteză, 5 depăşiri neregulamentare, 1 neacordare prioritate vehicule, şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. În cadrul aceleiaşi acţiuni a fost constatată o infracţiune la regimul rutier pentru conducere sub influența alcoolului. Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost surprins conducând un autoturism pe str. Piaţa Unirii din localitate, având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Duminică, la ora 14.20, pe DJ 209 G, pe raza comunei Brodina, polițiștii au depistat o tânără de 21 ani, din localitate, care conducea un autoturism cu viteza de 114 km/h în localitate.

„S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătoarei auto şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată în comunicatul poliţiei.

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.