Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat miercuri, 26 ianuarie, în conferința săptămânală de presă, că a semnat contractul pentru realizarea documentației tehnico-economice pentru proiectul „Zonă agrement Parc Șipote”, cu firma care a câștigat licitația, respectiv SC Aria 42 Studio SRL București.
Edilul Ion Lungu a adăugat că valoarea contractului este 650.000 lei fără TVA, iar durata contractului este de 24 de luni. Astfel, primele 10 luni sunt pentru realizarea documentației, iar 14 luni vor fi destinate asistenței tehnice acordate beneficiarului pe perioada evaluării proiectului și ulterior până la semnarea contractului de finanțare.
„Mă bucură faptul că la semnarea contractului au venit de la București specialiști, arhitecți care deja au mers pe teren.
Semnarea acestui contract este foarte importantă în depunerea proiectului la finanțare pe fonduri europene.
Totodată am avut o întâlnire cu comisia tehnică desemnată de Consiliul Local pentru realizarea temei de proiectare la Pădurea-parc Zamca. A fost prezentat draftul documentației.
Ne dorim ca în Ședința ordinară a lunii februarie 2022, să aprobăm în Consiliul Local Tema de proiectare pentru Pădurea-Parc Zamca. Doamne ajută!”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.