În opinia primarului Ion Lungu în acest an în Suceava au fost realizate cele mai semnificative proiecte.

La bilanţul de final de an, primarul Ion Lungu  are motive să fie mulțumit. El consideră că anul acesta este cel mai bun de la Revoluţie încoace. Primarul se află la cel de-al treilea mandat în această funcție. Conform edilului, în municipiul Suceava au fost finalizate și realizate proiecte în valoare de 28 de milioane de euro. Printre acestea, el include finalizarea lucrărilor de asfaltare a bulevardului principal şi a altor 11 străzi, amenajarea parcărilor subterane şi a Centrului Tradiţiilor Populare, reabilitarea parcurilor, precum şi modernizarea iluminatului public.

Printre proiectele de viitor, edilul dorește să asfalteze cu fonduri europene străzile secundare, să reabiliteze reţelele de apă şi canalizare, să consolideze Cetatea de Scaun, să extindă iluminatul, iar noua centrală termică de cogenerare, Centrul Cultural Bucovina, şoseaua de centură, adăpostul pentru câini comunitari şi încălzirea ecologică a bazarului să fie finalizate cât mai curând.
În ceea ce priveşte insuccesele, Ion  Lungu are o listă foarte scurtă, formată din numai 2 puncte – întârzierile de la groapa ecologică de gunoi de la Moara şi starea deplorabilă a străzilor secundare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.