Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a inspectat lucrările de reparație la rosturile de dilatare ale podului de peste apa Sucevei din zona Bazarului. Edilul a anunțat că va merge zilnic pentru a vedea care este stadiul lucrărilor. De altfel, Lungu își cere scuze pentru deranjul creat și subliniază că aceste lucrări nu pot fi amânate.

„Am mers aseară în zona podului de la bazar să văd dacă se poate lucra pe timp de noapte și în această dimineață, la prima ora, pentru a viziona stadiul lucrările ce se execută la podul de peste râul Suceava. Îmi cer scuze față de suceveni pentru deranjul creat și vă aduc la cunoștință faptul că aceste lucrări trebuie făcute acum, nu suportă amânare”, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

De altfel, primarul Lungu a explicat cât de importante sunt aceste lucrări, întrucât, dacă nu ar fi realizate acum, într-un timp relativ scurt circulația pe pod ar fi fost suspendată.

„Am ajuns în această situație din cauza distrugerii și deformării elementelor de rost de dilatație cauzate de traficul greu. Distrugerea și avarierea sistemului de fixare a elementelor de rost și infiltrarea apei sub hidroizolație, precum și distrugerea acesteia pe anumite porțiuni, pot duce chiar la suspendarea circulației pe pod. Prin urmare, lucrările nu mai pot fi amânate sau reprogramate. Trebuie să facem lucrarea cât mai repede, dar să o facem și de calitate. Zilnic voi mege la fața locului să verific modul în care se prezintă lucrările. Mulțumesc sucevenilor pentru înțelegere!”, a transmis primarul Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.