După ce au existat mai multe discuții pe parcursul zilei de miercuri, 25 martie, autoritățile centrale și județene au luat, într-un final, o decizie care nu se va mai schimba în scurt timp: noul manager al Spitalului de Urgență Suceava este doctorul Florin Filip și Vasile Rîmbu ia o pauză deocamdată.

„Am avut azi discuția cu medicii valizi și cu domnul doctor Filip care va fi noul manager”, a spus Nelu Tătaru, secretarul de stat în ministerul Sănătății.

Florin Filip este șeful secției de chirurgie și ortopedie pediatrică din același spital. Gheorghe Flutur a precizat că a fost o solicitare expresă a ministrului sănătății,  Victor Costache, de suspendare din funcție a managerului Vasile Râmbu, pentru deficiențe manageriale găsite în urma controlului efectuat de ministerul sănătății în acest zile la spital.

Managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Râmbu, a precizat în cursul zilei de miercuri, 25 martie, că nu își va da demisia și tuturor celor care l-au acuzat că a lăsat spitalul fără echipamente de protecție împotriva COVID 19 le va demonstra prin acte.

 

3 Responses

 1. Flory

  Va dovedi el Rîmbu asta prin acte false, esti un om fara scrupule sa se infecteze atâta medic si tu sa nu ai nici o vine, va intreb va fost mila de acea asistenta care azi i-a murit sotul nestiind ca este infectata, noi cei de acasa am plîns de mila ei, uni oameni dupa ce se vad sus in jelt (conducere) nu ii mai intereseaza de cei din jur, pacat de săraci medici .

  Răspunde
 2. Popescu

  Da e bine cand a făcut atâtea pt Spitalul Județean Suceava și a primit medalie de la Președintele României, Spitalul Judetean Suceava si au fost date prime la tot personalul aproape …a fost bine….din cati Manageri au fost prin acest Spital …Cine să luptat atat sa adune fonduri si sa construiască, sa modernizeze Spitalul cum a făcut Vasile Rambu , sunt medici sefi de secti si asistente sefe …care nu le intereseaza decat sa prezinte situatia ca totul e bine ,ca gestionează foarte bine situatia…de unde stiti ca nu a fost asa si in aceasta situatie …Nu stiu ce sa zic …dar e usor de aruncat cu piatra….

  Răspunde
 3. St. Râmbu

  Da,acum cred că decorația de la Johannis trebe impărțită cu spitalele din Vicovul de Sus (oraș!),Solca,Rădăuți,Fălticeni și oraș cajvana! Că managementul Flutur&Râmbu a dus la situația de acuma,cu județul rămas fără spital,trece,dacă dă Dumnezeu,coronavirusul și coaja,adică clădirea,trebuie darâmată și locul ars cu aruncătorul de flăcări! E posibil însă să rămână fântâna cântătoare dar și platanul plantat de către Johannis, sub privirile atente ale domnului Flutur,domnule „Popescu”…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.