Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor de investiții pentru submăsura (sM) 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 până la data de 15 decembrie 2016, ora 16:00.

 

Alocarea bugetară pentru această submăsură, stabilită pentru sesiunea 2016 este de 100 milioane de euro. Precizăm că AFIR primește solicitări de finanțare în limita plafonului de depunere a proiectelor, respectiv 120% din suma alocată pe sesiune. În prezent mai sunt disponibile fonduri europene nerambursabile în valoare totală nerambursabilă de peste 80 milioane de euro.

Pragul minim de depunere a proiectelor până la închiderea sesiunii este de 15 puncte. După încheierea evaluării de către AFIR, proiectele vor fi selectate în funcție de punctajul obținut la criteriile de selecție de către fiecare proiect în parte, în ordine descrescătoare. Selecția proiectelor se va realiza în limita alocării disponibile în 2016.

Toți cei interesați să depună proiecte de investiții pentru dezvoltarea fermelor mici prin sM 6.3 pot consulta gratuit pe pagina oficială de internet a Agenției (www.afir.info) Ghidul Solicitantului pentru submăsura amintită.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.