Candidații social-democrați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie au dat startul campaniei electorale în cadrul unei conferințe online.

La aceasta au participat toți candidații PSD Suceava pentru Camera Deputațiilor și Senat. Trebuie precizat că pe lista pentru Senatul României se află, președintele PSD Suceava, Ioan Stan, urmat de Cristian Șologon, Gabriela Mihai, Gabriel Costache, Cristian Macsim și Cezar Ioja. Pentru Camera Deputaților lista este deschisă de Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat, în ordine, de Mirela Elena Adomicăi, Vlad Popescu, George Șoldan, Larisa Blănari, Tiberius Brădățan, Mihaela Adelina Paiu, Doinița Cocriș, Constantin Alin Mateiciuc, Stelian Simeria, Aleodor Claudiu Saviuc, Romeo Gheorghe Galan și Ilie Cătălin Fediuc.

Liderul social democraților suceveni, Ioan Stan, a precizat că PSD este singurul partid din România care întotdeauna a adus bunăstare românilor.

„Noi suntem partidul care s-a îngrijit de soarta fiecărei categorii de cetățeni, deopotrivă tinerii, pentru care am asigurat transport gratuit, reduceri sau eliminări de impozite, proiecte de finanțare, și, totodată, pentru pensionari. Noi suntem cei care am mărit salariile pentru categorii profesionale cum ar fi medici și profesori. Și, nu în ultimul rând, suntem partidul care de fiecare dată când a fost la guvernare am generat creștere economică, am promis și am asigurat majorarea veniturilor, am produs bunăstare pentru mediul de afaceri și un trai mai bun pentru oameni”, a declarat Ioan Stan.

Totodată, senatorul sucevean a spus că performanțele acestui partid au fost binefăcătoare pentru viața oamenilor.

„Așa se explică suportul popular constant de care ne bucurăm de peste un sfert de secol. Și ce ne diferențiază pe noi de toate celelalte partide? Noi nu mințim electoratul, nu falsificăm realitatea de dragul de a manipula conștiințe, noi suntem cei care am adus bani în buzunarele oamenilor și nu le-am tăiat veniturile și tot noi suntem cei care am generat creștere economică de cate ori am fost la guvernare”, a precizat Stan. 

Astfel, Ioan Stan a arătat că PSD vine cu un program de guvernare cu soluții concrete pentru toate sectoarele economice și pentru toate categoriile sociale.

„Programul nostru de guvernare conține soluții concrete pentru toate categoriile sociale și pentru toate sectoarele economiei. Programul nostru de guvernare conține modul concret în care știm și putem să asigurăm un trai mai bun tuturor românilor. Am făcut-o de fiecare dată, o vom face și în următorii patru ani”, a mai spus Ioan Stan.

În final acesta a declarat că PSD Suceava își propune să obțină minim două mandate de senator și patru mandate de deputat.

Șeful de campanie al PSD Suceava, Eugen Bejinariu, a afirmat că în contextul actual campania PSD va fi una constructivă fără atacuri la persoană.

„Campania de anul acesta se desfășoară într-un context extrem de delicat, în care oamenii sunt preocupați de amenințarea unei infecții care ucide, sunt îngrijorați cu privire la sănătatea lor și a familiilor, cu privire la felul în care se va desfășura viața lor în noua normalitate pe care a adus-o coronavirusul”, a arătat Eugen Bejinariu.

El a precizat că pentru PSD această campanie va avea trei particularități importante, prima fiind aceea că social-democrații vor evita să expună cetățenii la pericolul infectării cu noul coronavirus.

„Ne vom concentra comunicarea doar pe prezentarea ofertei noastre de guvernare. Oamenii știu că noi avem soluții pentru a le oferi un trai mai bun și știu că noi am avut totdeauna capacitatea de a implementa soluțiile pe care le-am prezentat. Vom avea o campanie constructivă, vom ignora campaniile de denigrare ale adversarilor noștri politici, nu vom practica atacuri la persoană, nu utilizăm pandemia ca platformă de confruntare politică și nu vom folosi un limbaj violent, denigrator, ofensator la adresa cuiva”, a mai spus Bejinariu.

În final Eugen Bejinariu a declarat că PSD Suceava va utiliza predilect comunicarea prin intermediul mass-media și a rețelelor sociale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.