Sâmbătă, 11 iulie, polițiștii au identificat în trafic mai mulţi şoferi care au dat dovadă de iresponsabilitate și au urcat băuţi la volan. 

Lucrătorii Poliției orașului Siret au identificat în trafic pe strada Bogdan Vodă, în localitatea Siret, autoturismul la volanul căruia se afla un bărbat de 66 ani, din orașul Siret.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a procedat la conducerea șoferului la Spitalul orașului Siret, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Un echipaj din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei s-a autosesizat despre faptul că pe D.C. neclasificat Şaru Bucovinei pe raza localităţii Şaru Bucovinei a avut loc un eveniment rutier soldat cu avarierea unui autoturism, care a fost găsit avariat într-un şanţ, iar la faţa locului nu se afla nici o persoană.
În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către un băarbat de 42 de ani din comuna Şaru Dornei care a refuzat testarea cu aparatul etilotest.
Conducătorul auto a fost condus la Compartimentul Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Vatra Dornei unde a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Patrula de ordine publică din cadrul Poliția Municipiului Suceava – Secția de Poliție Burdujeni, în urma unui apel 112, a fost dirijată să se deplaseze pe str. Calea Unirii, unde un autoturism, a avariat un auto parcat.
Patrula de ordine publică a identificat autoturismul iar polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto constatând că este un bărbat de 30 ani, din mun. Suceava.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.32 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru comiterea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.