La 30.05.2020, ora 22.40, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni – Biroul de Ordine Publică, în timp ce executau atribuţiile de serviciu pe Strada Maior Ioan din Mun. Fălticeni, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului marca VW care se deplasa pe această stradă pe direcţia sens giratoriu Piaţa Mihai Sadoveanu spre Colegiu ”Agricol” Fălticeni.

În urma legitimării, conducătorul auto a declarat verbal faptul că se numeşte I. S de 26 ani din Fălticeni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică acesta a fost invitat la sediul Poliţiei Mun. Fălticeni pentru efectuarea de cercetări. La sediul Politiei Municipiului Fălticeni a fost testat cu aparatul alcooltest, iar în urma testării acesta a indicat o alcoolemie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere cele constatate s-a procedat la invitarea acestuia la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni în vederea recoltării probelor biologice.

           În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.    

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.