Aproape 7.000 de pachete de țigări de contrabandă, au fost confiscate din casa unui bărbat din Ulma.

Potrivit reprezentanților I.T.P.F. Sighetu Marmației, în urma unei acțiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu țigari de proveniența ucraineană, polițiștii însoțiți de procurorul de caz, s-au deplasat la un imobil de pe raza localității Ulma, unde conform informațiilor, se aflau depozitate țigari provenite din contrabandă. Proprietarul, Mihai G., în vârstă de 32 ani, a confirmat faptul că în locuința sa se aflau 14 baxuri cu tigari, pe care a fost de acord să le predea politiștilor de frontieră.
In același timp, lucrătorii noștri au observat un bărbat care s-a furișat în curtea imobilului, pe care l-au identificat ca fiind Ionel R., în vârstă de 20 ani.
Acesta a declarat că știa că în locuință se aflau țigări și intenționa să sustragă câteva baxuri, pentru a le valorifica ulterior pe piața neagra de desfacere din zonă.
Persoanele în cauză, precum și țigarile, au fost duse la sediul sectorului, unde la inventarierea baxurilor, a rezultat cantitatea de 6.970 pachete de țigări de diferite mărci, de proveniență ucraineană.
În continuarea verificărilor a rezultat faptul că ambele persoane sunt implicate în activitatea infracțională, iar în cauză se efectuează cercetări pentru savârșirea infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.