Un prieten al lui George Huțuleac, tânărul mort în cumplitul accident de la Câmpulung Moldovenesc, a scris o poezie pentru cel care i-a fost camarad. 

Versurile triste și pline de durere relevă, de fapt, tristețea și neputința celor cărora i-au fost tată, mamă, surori, rude sau prieteni. O comunitate întreagă îl plânge pe George Huțuleac, frumușanul respectuos și plin de bunătate.

„Într-o seară întunecată
Moarte te-a pândit încet,
Ai rămas tu fără viață
Într-un mare accident…

Nimeni nu vrea să creadă
Ce s-a putut întâmpla
Cum un om atât de tânăr
A murit fără să vrea.

Familia e îndurerată,
Toți prietenii te plâng
Am vrea sa mai fii în viață
Lângă noi pe acest pământ.

Dumnezeu te-a vrut pe tine
Lângă el acolo sus
Sa ai grijă de familie
De-a acolo unde ai ajuns!

Dumnezeu să te ierte om bun!!”

 

Prietenii, dar și toți cei care l-au cunoscut au postat pe rețelele sociale mai multe mesaje dureroase, precum și condoleanțe familiei îndoliate.

„Dumnezeu sa te ierte prieten bun, o sa rămâi în amintirea mea un om minunat, zbor lin acolo sus spre cer”.

„Prea devreme ai plecat de lângă noi!😭😭😭😭
Să-ți fie țărână ușoară!😭😭😭😭
Condoleanțe familiei, doamne ferește pe oricine de așa necaz😭😭😭😭
Ai fost un om glumeț mereu cu zâmbetul pe buze, și cu un mare suflet😭😭😭😭
Dumnezeu să-l odihnească în pace😭😭😭😭”

Dumnezeu sa te ierte Fratele meu 😞 nu imi vine sa cred ca te’ai dus 😞 imi pare ne spus de rau ca nu am apucat sa ne vedem …. sa vorbim …. sa ne luam im brate si sa ne amintim acum ca oamenii mari despre o mare parte a copilarieii noastre in care am fost ca fratii de ne despartit 😭😭 CJ c.p.s a fost mereu ceva foarte important pentru mine si asa va ramane deoarece ma ducea cu gandul la copilarie … o copilarie frumoasa petrecuta cu tine 😭😭😭 imi pare foarte rau , sincere condoleante familiei ! 😭 au scris apropiații pe Facebook.

 

Reamintim că miercuri, 13 noiembrie 2019, la ora 23.15, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că la ieșirea din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre orașul Gura Humorului s-a produs un accident rutier.
Din primele verificări a rezultat că pe D.N. 17, la km. 195 au intrat în coliziune frontală două autoturisme, respectiv un autoturism marca BMW 320 și un autoturism marca WV Passat.

Conducătorul BMW-ului a abandonat vehiculul și a fugit de la fața locului.
Din primelor cercetări efectuate s-a stabilit că șoferul care a fugit, avându-l ca pasager al locului din dreapta față pe H. G., în vârstă de 24 ani, din comuna Frumosu, pe D.N. 17 din afara localității Câmpulung Moldovenesc, la un moment dat, ajuns în apropierea km 194+850 m cel mai probabil s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația ,,Depășirea interzisă”, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Passat, care din primele verificări s-a stabilit că circula din direcția opusă, fiind condus de R. A. G., de 20 ani, din comuna Ostra.
După impact, autoturismul WV Passat a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers menționate, ambele autoturisme fiind avariate în proporție de 80%. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului marca BMW a părăsit locul producerii accidentului fără a mai putea fi identificat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a numiților R. A. G. și a lui P. A. I., de 14 ani, din comuna Ostra.
Tot în urma accidentului a rezultat decesul numiților H. G. și a lui R. G. C., în vârstă de 17 ani din comuna Ostra, pasager în autoturismul WV Passat.
Conducătorul auto R. A. G. nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, datorită leziunilor suferite însă și-a exprimat consimțământul cu privire la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.