Președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a participat, duminică, 6 septembrie,  la lansarea oficială a candidaților partidului la alegerile locale din data de 27 septembrie. Tomac și-a exprimat convingerea că echipa Andronache- Codreanu va produce o mare surpriză la alegerile locale. 

 „Sunt mândru că am găsit aici la Suceava o echipă determinată să scrie istorie pentru Bucovina și pentru județul Suceava. Sunt absolut convins că acest tandem, Andronache – Codreanu va reuși să scrie pur și simplu istorie. Pentru că partidele vechi și-au atins limitele și au arătat tot ce pot pentru Suceava. În schimb noi nu venim în această campanie pentru a prezenta oameni care se ascund în spatele unor sigle. Noi venim cu o ofertă credibilă, cu oameni care au demonstrat că pot face, fără a avea sigle de partid în spate. Pariul PMP pentru Suceava este unul extrem de îndrăzneț. Sunt absolut convins că toți colegii mei care au intrat în această competiție îi vor convinge pe suceveni că suntem cea mai bună și cea mai serioasă echipă politică din județul Suceava”, a spus liderul PMP.

Totodată, Tomac a mai spus că el și președintele Traian Băsescu au fost singurii care au avut curajul să spună că Bucovina a fost ruptă pe nedrept în două.

„Este o chestiune de demnitate și trebuie să ne batem pentru ea. Niciun alt partid politic nu a avut curaj să se lupte pentru acest obiectiv”, a spus Tomac. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.