Trei autoturisme, în care se aflau în total șase persoane au fost implicate ieri, 13 iunie 2016, într-un accident rutier. Evenimentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 8:00 și s-a produs pe raza comunei Ilișești.

Potrivit unui comunicat al I.S.U. „Bucovina” Suceava, deoarece în anunţul iniţial, sosit pe 112, se menţiona existenţa a trei persoane încarcerate, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD TIM (terapie intensivă mobilă), precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Din fericire, nicio persoană nu a rămas blocată între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă şi au acordat îngrijiri medicale, alături de personalul SAJ, persoanelor implicate în accident.

Trei dintre victime, bărbaţi cu vârste de 26, 27 şi 65 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Celelalte trei persoane implicate în accident, după evaluarea medicală a salvatorilor, au refuzat transportul la spital.

accident ilisesti (1)

accident ilisesti (2)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.