Vineri, 2 octombrie, Tribunalul Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat de 38 de ani, din com. Horodniceni, acesta fiind condamnat la executarea pedepsei cu închisoarea de 4 ani.

            S-a constituit echipa operativa din cadrul SPR 7 Malini, precum și lucrători S.A.S din cadrul IPJ Suceava, care au procedat la căutarea persoanei care a fost identificată la domiciliu.

Bărbatul fost reținut şi depus la Penitenciarul Botoşani, în vederea executării pedepsei.

Vineri, 2 octombrie, orele 16.15, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au primit mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat, din comuna Zvoriștea, acesta fiind condamnat la executarea pedepsei de 2 ani de închisoare.

            Lucrătorii de poliție s-au deplasat la domiciliul condamnatului unde a fost identificat și i s-a prezentat mandatul de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condus la sediul Secției nr. 8 Poliție Rurală Adâncata după care a fost escortat la Penitenciarul Botoșani, unde a fost încarcerat la ora 19.35.

Vineri, 2 octombrie, orele 19:00 a fost depus în Penitenciarul Botoșani un bărbat față de care Judecătoria Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la pedeapsa de 1 an, 3 luni, 10 zile închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.