Marți, 10 decembrie, la ora 20:30, un bărbat de 26 ani, din mun. Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Mini Cooper, înmatriculat în Marea Britanie, pe DN 29, în afara loc. Dumbrăveni, având direcţia de deplasare Suceava-Dumbrăveni, pe un sector de drum în curbă, marcat și semnalizat corespunzător și pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a intrat în derapaj, a pătruns pe sensul opus de mers, învârtindu-se pe carosabil, apoi a intrat în șanț, rămânând suspendat cu roata dreapta spate. Impactul a avut loc pe sensul de mers Dumbrăveni-Suceava.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor trei pasageri din autovehicul, respectiv, un tânăr de18 ani din com. Dumbrăveni, și două tinere, de 16 și 19 ani, ambele din or. Salcea. Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.