Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, au dispus trimitea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului C. Petrică sub aspectul săvârșirii a nu mai puțin de 7 infracțiuni.

În rechizitoriul poliției s-a constatat faptul că în data de 15 mai 2014, prin folosirea unei chei adevărate, i-a sustras persoanei cu care locuia împreună suma de 530 lei, un laptop, un telefon mobil și un geamantan. Apoi, la data de 17 spre 18 ianuarie 2015, inculpatul, pe fondul  unor neînțelegeri, i-a aplicat unei persoane lovituri cu un corp contondent în zona capului, provocându-i leziuni traumatice de tipul contuziei și plăgii contuze, ce au necesitat 50-60 zile de îngrijiri medicale.

În rechizitoriu se mai arată și faptul că începând cu luna aprilie 2014 nu a achitat, cu rea credință, pensia de întreținere pentru trei persoane minore, în cuantum de câte 135 lei lunar.

La data de 31 iulie 2015, orele 23:00, în timp ce se afla în locuința fostei sale soții, în urma unor discuții contradictorii, a lovit-o pe aceasta cu o sticlă de vodcă în zona capului. Persoana vătămată a avut nevoie pentru vindecare de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul mai este acuzat și pentru amenințare în formă continuă, violare de domiciliu în formă continuată și distrugere.

Hotărârea instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.