Miercuri, 12 februarie,  Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc  a fost sesizată telefonic de către un bărbat din localitate  despre faptul că fratele său, D. Petru, de 61 de ani, nu a mai fost văzut în curte de câteva zile şi este posibil să fi păţit ceva.

Marți, în jurul orei 13.00, M.M. şi S.P., rude ale lui D. Petru, au fost la locuinţa acestuia moment în care au aflat de la un vecin că cel vizat nu a mai fost văzut prin curte de câteva zile şi nici de la casă nu a văzut fum ieşind.

Miercuri, jurul orei 11,00 apelantul împreună cu M.M. și S.P. s-au deplasat la locuinţa lui D. Petru şi, bănuind că ceva s-a întâmplat cu acesta, au sesizat poliţia.

Uşa de acces la locuinţă  a fost  descoperită închisă cu cheia pe interior  iar în prima cameră  a fost identificat cadavrul lui D. Petru,  căzut între sobă şi o masă în poziţia pe spate.

În locuinţă nu au fost relevate urme de răvăşire iar prin examinarea fizică a  acestuia nu au fost constatate  vătămări la nivelului corpului.

S-a stabilit faptul că bărbatul figura în evidențele medicului d  familie însă fără a fi înregistrat cu vreo afecţiune de orice natură.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului mun. Câmpulung Moldovenesc urmând  fi efectuată autopsia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.