Mirela Adomnicăi, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, doamna după pantalonii căreia s-a ascuns președintele PSD Suceava, speriat fiind de ce ar însemna o bătălie între el și Gheorghe Flutur, își prezintă în aceste zile, discursurile bazându-se frecvent pe cuvântul „ECHIPĂ”.

Zilele acestea un bărbat din echipa psd-istei Mirela Adomnicăi și-a arătat penisul și fundul, în buricul târgului, la Milișăuți. 

Gheorghe Hînțari este șofer al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și candidat PSD pentru funcția de consilier local. 

Felicitări echipei PSD! Au cu ce se mândri: de la președinte de partid, la candidați și până la scorul obținut de liderul PSD Suceava în sondajul comandat de Marcel Ciolacu: 7%.

sursa foto:ȘTIRISUCEAVA.NET

 

2 Responses

 1. Midnight_Cowboy

  Trage-ți un pic răsuflarea ,cârlionțato,și du judecățile tale de valoare până la capăt,că nu doare:există vreo diferență calitativă majoră între „penisul și fundul” pompierului aflat în ekipa prezumptivă a candidatei Mirela Adomnicăi și ceea ce ne arată (sau ne arătați,mă rog,dvs…) candidatul Flutur Gheorghe,obsesiv ,grețos,vomitiv,pe pagini întregi,etalându-și organismul like a kur,debitându-și kufurismul ideatic monoton și repetitiv,până la obsesie maladivă? Igurakakuru,v-ar plăcea, ca apelativ japonez al candidatului dvs., sociopat invaziv?
  Siretul este in pragul dezastrului kovidal,gauleiterul Flutur tocmai a fost acolo și a asigurat pe orice prost că Siretul va fi mare, dacă va vota cu el… Poate să ne spună acuma,să spargă monotonia imaginii sale, la fel de agreabile precum kurul&penisul pompierului din ekipa Mierelei Adomnicăi,cam cât de mare și tare va fi în curând Siretul? Că pe unde își face el poze ,vine și kovidul din urmă?
  Dacă asfaltează toate ulițele într-o lună,ezact înainte de alegeri,în 4 (patru) ani de mandat, ce a făcut? Așa va face și în următorii 4 (patru) ani, dacă alegătorii vor fi suficient de proști să pună ștampila pe propaganda sa ,la fel de valoroasă și de credibilă precum kurul pompierului,cu toate extensiile sale,oferite ca bonus?
  Dumneata de unde știi că băiatul ăla face parte din ekipa doamnei Adomnicăi? Ti-a șoptit ție un kronko de-al vostru, din regiunea penticostală de nord-est?
  Etc…

  Răspunde
 2. Maria Loghin-Burdujeni_SAT

  …Dar este clar că acest bărbat timid transmite un mesaj electoral puternic: Jos masca,domnule Flutur!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.