Duminică, 9 mai, la orele 16:25, lucrătorii Secţiei de Poliţie nr. 7 Mălini au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către SAJ Suceava cu privire la faptul că un copil de 4 luni este decedat la locuință.

La 09.05.2021, în jurul orelor 16:25, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care a fost solicitat anterior pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de 4 luni  în comuna Mălini, satul Pâraie, a constatat decesul minorului.

În data de 08.05.2021, pe parcursul zilei, copilul a prezentat o stare de sănătate precară, în sensul că a vomitat de mai multe ori, iar în cursul nopții și în prima parte a zilei de 09.05.2021, bebelușul a dat semne de revenire.

La data de 09.05.2021, în jurul orei 16:00, întrucât copilului i s-a făcut din nou rău, pielea din jurul ochilor învinețindu-se, părinții au solicitat sprijinul unei ambulanțe, care cu ocazia intervenției a constatat decesul copilașului, diagnosticul fiind stop cardio-respirator.

Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă”, care va fi soluţionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Mălini.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.