După ce marți ofițerul de serviciu al Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava a fost agresat de un bărbat chiar în holul instituției de către un cetățean, un alt polițist sucevean a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Suceava.

Totul s-a petrecut miercuri seară, în cartierul de romi Moldoveni din Pătrăuți, unde un echipaj al Secției Rurale Dărmănești s-a intersectat cu un autoturism BMW, cu volan pe dreapta, care circula haotic. La volanul mașinii se afla un tânăr fără permis care, la vederea oamenilor legii, a abandonat automobilul și a luat-o la fugă pe jos.
Polițiștii au încercat să fugă după suspect, mai întâi pe jos, apoi s-au întors la maşina de serviciu pentru a pleca în căutarea lui. În momentul în care s-au reîntors la autospecială, din beznă a fost aruncată o piatră care a spart geamul portierei stânga față, și-a continuat traseul pe consola volanului și s-a oprit în capul polițistului de la volan.
Polițistul a fost transportat la UPU, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

S-a reușit identificarea autorului comiterii infracțiunii, dar procurorul de serviciu a opinat ca acesta să fie cercetat în stare de libertate. Cu alte cuvinte, dacă vrei trei mese pe zi în penitenciar, trebuie să-l omori pe polițist. Altfel nu discutăm!”, a transmis Bogdan Bănică, vicepreședintele SNPR DECUS.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.