Luni, 4 decembrie, la ora 14:40, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin  112, de către un bărbat despre faptul că pe raza localității Dumbrăveni este o persoană decedată într-o locuință. Apelantul lucrează ca șofer la societatea administrată de către B. Marius și s-a deplasat la locuința acestuia, întrucât nu răspundea la telefon și a găsit poarta pietonală de accces în curtea imobilului, închisă, iar pe B. Marius în locuință.

La locuința din Dumbrăveni, s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea, care l-a găsit B. Marius, de 36 ani, în stare de ebrietate, incoerent. În camera de zi a imobilului, a fost găsită mama acestuia, B. Aurica, de 69 ani, întinsă pe pardoseală, cu urme de violență pe corp, decedată.

Cercetările au stabilit că, B. Marius, de 36 ani, locuia singur în casa din Dumbrăveni. În perioada 2015-2021, bărbatul a trăit în concubinaj cu o femeie, care în cursul anului 2021, l-a părăsit și  s-a mutat în municipiul Suceava.

Sâmbătă, 2 decembrie 2023, mama sa, B. Aurica, de 69 ani, care-l vizita ocazional, a venit în vizită, pentru a-l ajuta la treburile gospodăriei. Duminică seara, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, domestic, pe care l-a avut cu mama sa, fiind sub influența băuturilor alcoolice, B. Marius i-a aplicat mai multe lovituri, cu corpuri contondente dure, provocându-i leziuni care au condus ulterior la deces.

Cu ocazia audierii, B. Marius a recunoscut comiterea faptei, agresiunile fizice fiind exercitate pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui exces de furie și a unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mișcare acțiunea penală față de inculpatul B. Marius, sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie cu raportare la infracțiunea de omor”. Bărbatul a fost reținut preventiv pentru 24 de ore.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.