Marți, 27 octombrie, la ora 02.20, s-a prezentat la sediul SPR 9 Șcheia C. Cătălin din comuna Șcheia, care a sesizat că mai multe persoane de etnie romă de pe strada Oborului, i-au distrus autoturismul său marca Mercedes-Benz, pe care l-a condus până la sediul poliției.

Întrucât C. Cătălin, în vârstă de 24 ani, din  Șcheia emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcooltest a acestuia, rezultând o concentrație alcoolică de 0, 90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru carea fost condus la UPU Suceava în vederea recoltării a două mostre de sânge.

La controlul documentelor s-a constatat că autoturismul marca Mercedes-Benz  nu deține RCA obligatorie valabilă, fiind expirată, motiv pentru care au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare, fiind sancționat contravențional cu 1000 lei.

Totodată i s-a eliberat dovadă fără drept de circulație.

C. Cătălin a declarat faptul că în data de 26.10.2020, orele 20.00, s-a deplasat împreună cu F. Antonio, de 17 ani din Șcheia, la locuința numitului B. Andrei de 20 ani de pe strada Oborului, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat B. Andrei s-a deplasat după băutură la un magazin, iar C. Cătălin a rămas în casă cu numita B. Cristina, prietena numitului B. Andrei, căreia i-ar fi propus să se sărute.

La întoarcere, B.Andrei a aflat cele întâmplate, motiv pentru care a izbucnit un scandal între aceștia și i-ar fi lovit autoturismul marca Mercedes-Benz cu o rangă metalică, moment în care C. Cătălin s-a urcat la volanul autoturismului său, conducându-l până la sediul Poliției Șcheia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”  și sub aspectul comiterii infracțiunii de ”distrugere”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.