Inginerul Ioan Bogdan Codreanu, primar al comunei Pojorâta, dar și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a făcut un bilanț al perioadei electorale în care, în fiecare zi, a fost între oameni, alături de echipa sa.

Codreanu, una dintre surprizele plăcute ale acestor alegeri, s-a declarat câștigător prin faptul că zilnic a descoperit oameni și povești, triste sau mai puțin triste, dar și pentru că, de la fiecare om, a învățat câte ceva.

„Sunt multe trăiri ce mă încearcă în aceste momente: mai întâi Mulțumirea, apoi Dezamăgirea și nu în ultimul rând Speranța. Sunt mulțumit pentru cum m-au primit oamenii, le mulțumesc din inimă pentru asta, și cu mulți dintre ei voi ține legătura, cu siguranță. Sunt dezamăgit pentru că unii copii se trezesc la 5:00 pentru a ajunge la 8:00 la școală, iar alții vorbesc despre autostrăzi. Sper din tot sufletul într-un altfel de județ în care să începem investițiile de la mic la mare, pentru că oamenii nu ne cer Luna de pe cer, ne cer lucruri normale. Schimbarea nu-i departe și poate asta ar trebui să ne facă să zâmbim. Schimbarea vine pe 27 septembrie. Sunt convins!”, a declarat pentru SuceavaLive ing. Ioan Bogdan Codreanu.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean a recunoscut că după vizitele de la Ulma și Izovoarele Sucevei, în cadrul cărora a aflat de copiii care au drepturi egale, dar realități diferite față de ceilalți, și-a promis că va spune „STOP” acestor nedreptăți când va ajunge la Consiliul Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.