În cursul zilei de miercuri, 16 iulie, primarul Ion Lungu a afirmat că își dorește ca sucevenii să nu aibă apa caldă întreruptă mai mult de 15 zile. Administratorul special, Ovidiu Dumitrescu, a declarat că întreruperea va fi între 18 și 31 august.

Conducerea Termica a decis ca întreruperea apei calde în municipiul Suceava să fie timp de 14 zile. În acest sens, sucevenii care sunt racordați la sistemul centralizat vor fi nevoiți să își facă igiena personală cum pot, fie la cei care au centrale de apartament, fie folosind ligheanul.

Dumitrescu a afirmat că micșorarea timpului, cât ceruseră inițial, respectiv 25 de zile, va duce la costuri suplimentare, deoarece lucrarea va fi împărțită și cu alte firme, deoarece Termica nu dispune de personal suficient.

Pe de altă parte, administratorul special a arătat că în acest moment sistarea apei calde nu se poate face pe cartiere, deoarece reparațiile se vor derula pe magistralele de legătură pe care există un singur rând de conducte.

Datoriile populaţiei către Termica se menţin la valoarea de 18 milioane de lei, în această lună fiind efectuate plăţi de doar 500 de mii de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.