18.000 de persoane au participat duminică, 18 mai, în localitatea suceveană Bucşoaia, la Hora Bucovinei, manifestare ce marchează urcatul oilor la munte. Printre participanţi s-au aflat ministrul Muncii Rovana Plumb, ministrul secretar de stat în Ministerul Agriculturii George Turtoi, președintele Consiliului Județean Suceava Cătălin Nechifor, dar şi secretarul general al PDL Gheorghe Flutur, îmbrăcat în costum popular.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, a apreciat că la cea de-a VI-a ediţie a manifestării „Hora Bucovinei” prezența participanților pe toată durata evenimentului a fost de 22.000 culminând cu momentul de vârf de 18.000 de participanţi.
Cătălin Ioan Nechifor a mai adăugat că pentru organizarea acestui eveniment în 2014 s-au cheltuit 84.000 de lei, bani proveniți de la bugetul Consiliului Județean Suceava.
Pentru evenimentul Hora Bucovinei organizat în 2011, la care au fost prezenți 11.000 de persoane, s-au cheltuit 643.856 lei, fonduri nerambursabile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.